Crazy 88

Zijn jullie echte durfals, niet bang om een blauwtje te lopen en vindingrijk?!

Ga alle schaamte voorbij in deze te gekke Citygame! Jullie krijgen een spelgids mee met daarin de 88 opdrachten. Om deze opdrachten uit te kunnen voeren wordt jullie creativiteit (in de breedste zin van het woord) op de proef gesteld. Jullie creativiteit zal worden beloond met punten. Het voordeel hiervan is dat de opdrachten naar eigen inzicht zijn in te vullen. Jullie bepalen zelf hoever jullie gaan. Met jullie eindscore komen jullie uiteindelijk op de Wij zijn Aktief ranglijst! Gaan jullie er van door met die highscore? Alle opdrachten worden natuurlijk vast gelegd op camera en krijgen jullie achteraf toegestuurd. Dit uitje zal bij iedereen nog lang in het geheugen gegrift staan!

 

Hongerig en dorstig geworden van al die knotsgekke opdrachten? In overleg kunnen we voor jullie een heerlijke High beer/wine of borrel regelen!

Voorbeeld arrangement Crazy 88

14:00 uur     Ontvangst en kennismaking

14:10 uur     Ontvangst en speluitleg

14:30 uur     Start spel

17:00 uur     Terugkomst en puntentelling

Informatie

  • Leeftijd: 18 tot 99 jaar
  • Tijdsduur: Bespreekbaar (2,5 - 3 uur)
  • Prijs: vanaf € 21,50 p.p.
  • Aantal deelnemers: vanaf 8 personen

Locatie bespreekbaar

Let op, dit is een voorbeeld arrangement. Jullie arrangement wordt volledig op jullie wensen afgestemd.

Deze Citygame kun je in elke stad van jullie keuze spelen! Voor Citygames buiten Roosendaal rekenen wij € 0,50 per km, retour en gerekend vanaf onze vestiging in het centrum van Roosendaal.

 

Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier of bel gerust voor meer informatie. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook!