Teambuilding

Teambuilding met Aktie(f!)

  • Weer even alle neuzen dezelfde kant op zetten?
  • Inzicht krijgen in de individuele talenten en ambities binnen je team?
  • Tijd voor verandering en nu écht?

 

Dan is het tijd voor een Aktieve teambuilding sessie! 

 

Wij helpen medewerkers het belang in te laten zien van effectief samen werken. Het heeft nauwelijks effect om medewerkers te vertellen dat vertrouwen, leren en veranderen ten goede komt aan de bedrijfscultuur- en processen. De medewerkers deel laten nemen aan activiteiten en laten beleven en ervaren dat deze eigenschappen hieraan bijdragen geeft veel meer impact. Tijdens onze activiteiten creëren we een sfeer van openheid en vertrouwen. Alles valt en staat tenslotte met vertrouwen!

 

Onze teambuilding activiteiten maken de communicatie gewoontes onderling en de individuele verborgen talenten binnen jouw team zichtbaar. Stap met je team in onze achtbaan vol verrassende opdrachten. Tussen de opdrachten door gaan jullie momenten vinden om elkaar positieve feedback te geven en momentjes te hebben van zelfreflectie en geborgenheid. De medewerkers worden op een leuke manier even uit de dagelijkse routines gehaald. Hierdoor stappen zij buiten de comfortzone en leren ze elkaar op een hele nieuwe manier kennen. Dit geeft het saamhorigheidsgevoel binnen het team een enorme boost! 

 

Kortom:

Onze teambuilding arrangementen verbeteren het functioneren binnen uw team op een leuke en actieve wijze en versterkt de band tussen collega's op duurzame wijze!

Voorbeeld arrangement Teambuilding

14:00 uur     Ontvangst en kennismaking

14:10 uur     Indelen teams en speluitleg

14:30 uur     Start activiteiten

15:30 uur     Pauze

15:40 uur     Hervatting activiteiten

16:45 uur     Reflectie

Informatie

  • Leeftijd: 18 tot 99 jaar
  • Tijdsduur: Bespreekbaar (3 uur)
  • Prijs: vanaf € 23,50 p.p.
  • Aantal deelnemers: vanaf 10 personen

Let op, dit is een voorbeeld arrangement. Jullie arrangement wordt volledig op jullie wensen afgestemd.

Teambuilding kun je in elke stad van jullie keuze organiseren! Voor Teambuilding buiten Roosendaal rekenen wij € 0,50 per km, retour en gerekend vanaf onze vestiging in het centrum van Roosendaal. Al onze arrangementen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

 

Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier of bel gerust voor meer informatie. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook!