Wie zijn Wij zijn Aktief!?

Bij Wij zijn Aktief! kun je terecht voor activiteiten voor jong en oud. Alle activiteiten bieden wij aan op maat omdat de klant bij ons altijd centraal staat. 

 

Door onze rijke ervaring op het gebied van buitensport en het begeleiden van groepen volwassenen en kinderen, verzorgen wij activiteiten die veilig, uitdagend maar ook leerzaam zijn. Naast een geweldige dag, streven wij ernaar om ook een stukje kennis mee te geven bij onze activiteiten. 

 

Samen met jou plannen wij het gekozen arrangement tot in detail. Niks is ons te gek. Nadat er een aanvraag voor een activiteit is gedaan, bespreken wij met jou alle wensen. Aan de hand daarvan kunnen wij de activiteit organiseren die je voor ogen hebt. Wij streven ernaar om alle wensen naar tevredenheid uit te voeren. 

 

Ons team bestaat enthousiaste instructeurs die met veel passie de activiteiten organiseren en begeleiden. Wij hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van groepen en kinderen door ons werkverleden en hobby's. Zo zijn wij vrijwilligers geweest bij de Scouting en hebben wij eerder in het buitenland gewerkt bij soortgelijke organisaties. 

 

Daan & Chantal