Sex and the City Citygame

Flaneren kun je leren!

Kruip in de huid van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda met onze Sex and the City Citygame! Dit spel wordt gespeeld met één team, of bij grote groepen met meerdere teams tegen elkaar. Jullie eindscore komt op onze ranglijst. Jullie gaan op pad om de meest fashionable, flirty en hilarische opdrachten te voltooien. Vind antwoorden op vragen over Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda en regel het telefoonnummer van jouw Mr. Big! 

 

Dit uitje is ideaal als vrijgezellenfeest maar ook voor jullie groepje vriendinnen, sportteam of misschien die gezellige collega's! Er valt immers altijd iets te vieren!

 

"I'm not afraid of heights. Have you seen my shoes?" - Carrie Bradshaw

Voorbeeld arrangement Sex and the City Citygame

14:00 uur     Ontvangst en kennismaking

14:10 uur     Ontvangst en speluitleg

14:30 uur     Start spel

17:00 uur     Terugkomst en puntentelling

Informatie

  • Leeftijd: 18 tot 99 jaar
  • Tijdsduur: Bespreekbaar (2,5 - 3 uur)
  • Prijs: vanaf € 21,50 p.p.
  • Aantal deelnemers: vanaf 8 personen

Locatie bespreekbaar

Let op, dit is een voorbeeld arrangement. Jullie arrangement wordt volledig op jullie wensen afgestemd.

Wist je dat, wij veel samenwerken met diverse horeca etablissementen? Hier kunnen jullie heerlijk en gezellig na borrelen na jullie avontuur! De reservering regelen wij voor jullie!

Deze Citygame kun je in elke stad van jullie keuze spelen! Voor Citygames buiten Roosendaal rekenen wij € 0,50 per km, retour en gerekend vanaf onze vestiging in het centrum van Roosendaal.

 

Vraag naar de mogelijkheden via ons contact formulier of bel gerust voor meer informatie. Een berichtje sturen kan natuurlijk ook!